Kylling enchiladas i oljepanna



















1 pk. Stjerne bacon

300 g kylling

1 løk

100 g fersk sjampinjong

1 rød paprika

1 fedd hvitløk

1/2 pose taco ellerburrito kryddermiksca

1 1/2 dl vann1

boks salsa

1 pk tortillas



Stek baconbitter i varm oljepanne og ha dem over i en kjele. Skjær kyllingkjøttet i biter og stek det så vidt i oljepanne uten fett. Ha også det i gryten. Finhakk løk, press hvitløk, skjær sjampinjong i skiver og paprika i terninger. Fres dette i oljepanne og bland det hele sammen med kjøttet og baconbittene. Tilsett 1/2 pose kryddermiks, ca 1 dl salsa og vann. La det surre på 90 grader i ca 5 min i oljepanna. Hel blandingen i en bolle og vask oljepanna Fordel blandingen på tortillasene. Rull dem sammen og legg dem med skjøten ned i den reine oljepanna som er smurt på forhånd.



Saus på toppen:


1/2 pk taco ellerburrito kryddermiksca

1/2 dl vann

1 dl rømme

2 dl revet ost

Bland ut resten av kryddermiksen i vann og kok opp under omrøring. Bland i ca. 1 dl salsa og rømme. Rør godt og la det småkoke ett par minutter. Fordel sausen over tortillasene. Strø revet ost over og sett oljepanna på 225 grader i ca 7 til 8 min. Serveres med salsa, rømme og salat. Hvis du ønsker gratinert ost bruker du en brulé brenner eller ski brenner.

1 kommentar:

  1. I love the idea of bacon in the enchilada's!!
    They look incredible!

    SvarSlett