Fruktig egg- og kyllingsalat






















Egg og kylling er to gode proteinkilder. Du kan fint lage en variert, sunn og god salat med få ingredienser. Bare se her!



Porsjoner 4


3 stk egg

kjøtt av 1 stk stekt kylling uten skin

(850 grams råvekt)

150 g sukkererter

150 g cherrytomat

150 g ferdigkuttet salatblanding

1 stk galiamelon


Dressing:


saft og skall av ½ stk sitron

2 ts sukrin

1 potte hakket frisk koriander

salt og kvernet pepper



Kok eggene i 8 minutter og avkjøl.

Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.


Dra stengelen fra sukkerertene og forvell dem i 1 liter kjele på medium varme i et kort minutt. Avkjøl i kaldt vann og la dem renne godt av. Skyll tomatene. Skyll og riv salaten i mindre biter.


Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del den på saladmaster kjøkken maskinen. Bland alt til salaten.


Bland ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. Ha den på serveringsfat eller i termobolle. Pynt med halve egg. Server gjerne med brød ved siden av.



Tips


Velg gjerne grovt brød som et sunnere alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar