800 g kvernet kjøttdeig
6 dl vann
Begynn med å ha i 6 dl vann i hjertepanna. Sett på rista og ha i kjøttdeigen. Ha på lokket og sett platen på middels varme. Når det klikker, ta av lokket og grav i kjøttdeigen. Ha lokket på igjen. Dette gjør du 3 ganger. Pass på å grave godt i kjøttdeigen slik at det ikke blir kjøttklumper. Nå har du avfettet kjøttdeigen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiD_AIPfUh7SvB2v6vwLfl5VdqtiGmAFJ2kvFfwWmssW2DZH0MLwGIFN43U4qguzS4D3N6-hpy94qGP1QnZ7IhoOE887dwi_FRQ6v4vF_eV6RfeoLR4S0wgRDRg8l3Aeqn96ky4SuluvUI/s400/Avfetting+av+kj%C3%B8ttdeig.jpg)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar