Tatziki, serveres ofte til grillet kjøtt. Denne passer også ypperlig som tilbehør til et tradisjonell grillmåltid.
1/2 beger naturell yogurt
1/2 agurk
2-4 hvitløksfedd
1/2 agurk
2-4 hvitløksfedd
1 ss dill
1 ts salt
Fremgangsmåte:Yogurten skal siles i kaffefilter, la det siles til vannet slutter å dryppe.
Vask agurken og skrell den, del den i to og ta ut frøene. Kvernes på Saladmaster maskinen med den fineste kniven og legges på papir slik at denne også blir tørr.
Når yogurten er ferdig dryppet, helles den i en bolle, tilsettes så agurk,dill og hvitløk. Strø deretter saltet over og bland godt.
kjempegodt til alt grillet kjøtt.
1 ts salt
Fremgangsmåte:Yogurten skal siles i kaffefilter, la det siles til vannet slutter å dryppe.
Vask agurken og skrell den, del den i to og ta ut frøene. Kvernes på Saladmaster maskinen med den fineste kniven og legges på papir slik at denne også blir tørr.
Når yogurten er ferdig dryppet, helles den i en bolle, tilsettes så agurk,dill og hvitløk. Strø deretter saltet over og bland godt.
kjempegodt til alt grillet kjøtt.
I love Tatziki with barbecued chicken.
SvarSlettlove it! we put tzaziki on everything around here! i didn't know it was so easy to make! thx!
SvarSlett