Tzatziki


Tatziki, serveres ofte til grillet kjøtt. Denne passer også ypperlig som tilbehør til et tradisjonell grillmåltid.


1/2 beger naturell yogurt
1/2 agurk
2-4 hvitløksfedd
1 ss dill
1 ts salt

Fremgangsmåte:
Yogurten skal siles i kaffefilter, la det siles til vannet slutter å dryppe.

Vask agurken og skrell den, del den i to og ta ut frøene. Kvernes på Saladmaster maskinen med den fineste kniven og legges på papir slik at denne også blir tørr.

Når yogurten er ferdig dryppet, helles den i en bolle, tilsettes så agurk,dill og hvitløk. Strø deretter saltet over og bland godt.

kjempegodt til alt grillet kjøtt.

2 kommentarer:

  1. I love Tatziki with barbecued chicken.

    SvarSlett
  2. love it! we put tzaziki on everything around here! i didn't know it was so easy to make! thx!

    SvarSlett