KJE RULLADE:
2 stk slagsider
1 kg reinsdyr flatbiff
½ pote rosmarin
1 pote timian
1 pote salvie
½ bunt blad persille
Bein ut slagsidene så fyller vi dem med reinsdyr og urter. Så ruller vi dem sammen, binder dem opp og steker dem gylden. Legg rulladene i oljepanne, sett på lokket. Når det klikker skrur du ned til 120 grader og la den stå til det klikker i gjen, skru ned til 90 grader og la det trekke i 2 timer under lokk.
TOMAT KOMPOTT:
1/2 kg tomat
3 stk sjalottløk
2 ss rosiner
2 ss hvitvinseddik
2 ss sukker
Salt og pepper
Finhakk sjalottløken. Skjær tomatene i små terninger. Sett en liten kjele på medium varme.
Tilsett tomatene og alt det andre. Kok i ca 30 minutter mens du rører med en skje, og dra kjelen av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar