kjerullade fylt med reinsdyr og urter toppet med tomatkompott



KJE RULLADE:

2 stk slagsider

1 kg reinsdyr flatbiff

½ pote rosmarin

1 pote timian

1 pote salvie

½ bunt blad persille

Bein ut slagsidene så fyller vi dem med reinsdyr og urter. Så ruller vi dem sammen, binder dem opp og steker dem gylden. Legg rulladene i oljepanne, sett på lokket. Når det klikker skrur du ned til 120 grader og la den stå til det klikker i gjen, skru ned til 90 grader og la det trekke i 2 timer under lokk.

TOMAT KOMPOTT:

1/2 kg tomat

3 stk sjalottløk

2 ss rosiner

2 ss hvitvinseddik

2 ss sukker

Salt og pepper

Finhakk sjalottløken. Skjær tomatene i små terninger. Sett en liten kjele på medium varme.

Tilsett tomatene og alt det andre. Kok i ca 30 minutter mens du rører med en skje, og dra kjelen av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar