1 hode sommerkål, revet på kverna i tynne strimler
6 ss extra virgin olivenolje
2 stk grønne epler
2 sjalottløk, finhakket
3 ss sitronsaft
1 liten flaske Eplemost
3 ss finhakket frisk estragon
havsalt og nykvernet sort pepper
Bland sammen kål, olivenolje, epler, sjalottløk, sitronsaft, Eplemost og estragon i termobolle.
Smak til med salt og pepper. Her trenger du ikke å dekke over bollen med plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Sjekk smaken om du vil ha i litt mer salt eller sitronsaft.
Tips
Det er helt i orden å bruke andre typer kål. Bruk den typen som er i sesong. Om vinteren kan du bruke vanlig hodekål, men da trenger du bare1/2 hode til denne oppskriften.
Korleis skrive ut ei oppskrift her då? Eg gidder ikkje skrive ut ørten ark med reklame.
SvarSlettNår eg som saladmasterkunde har lyst på noke nytt i matvegen - så venter eg ei side som er lett å skrive ut. Mykje å forlange????
Helsing Sylvia Victoria
Hei Sylvia
SvarSlettDet du gjør er trykk på den oppskriften du ønsker så merker du oppskrifetn. Venstre klikk på musa å trykker skriv ut. Der trykker du på merket område. Da skriver du ut oppskrifter uten reklame. Håper det hjelper deg
Hilsen Erling Theodorsen