Sommerkålsalat med epler og estragon




























1 hode sommerkål, revet på kverna i tynne strimler

6 ss extra virgin olivenolje

2 stk grønne epler

2 sjalottløk, finhakket

3 ss sitronsaft

1 liten flaske Eplemost

3 ss finhakket frisk estragon

havsalt og nykvernet sort pepper



Bland sammen kål, olivenolje, epler, sjalottløk, sitronsaft, Eplemost og estragon i termobolle.


Smak til med salt og pepper. Her trenger du ikke å dekke over bollen med plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Sjekk smaken om du vil ha i litt mer salt eller sitronsaft.


Tips


Det er helt i orden å bruke andre typer kål. Bruk den typen som er i sesong. Om vinteren kan du bruke vanlig hodekål, men da trenger du bare1/2 hode til denne oppskriften.

2 kommentarer:

  1. Sylvia Victoria4. mai 2010 kl. 20:43

    Korleis skrive ut ei oppskrift her då? Eg gidder ikkje skrive ut ørten ark med reklame.
    Når eg som saladmasterkunde har lyst på noke nytt i matvegen - så venter eg ei side som er lett å skrive ut. Mykje å forlange????
    Helsing Sylvia Victoria

    SvarSlett
  2. Hei Sylvia

    Det du gjør er trykk på den oppskriften du ønsker så merker du oppskrifetn. Venstre klikk på musa å trykker skriv ut. Der trykker du på merket område. Da skriver du ut oppskrifter uten reklame. Håper det hjelper deg

    Hilsen Erling Theodorsen

    SvarSlett