NØTTEBUNN:
150 g hasselnøtter
1 ss hvetemel
4 eggehviter
150 g sukker
Mal nøttene og tilsett hvetemel, pisk eggedosis av sukker og eggehviter, vend forsiktig inn nøtteblandingen og ha røren i en smurt kjele(11 tommer)stekes på nederste rist ved 180 grader i ca 30 min.
IS:
4 eggeplommer
150 g sukker
1/2 L fløte
Pisk eggedosis av sukker og eggeplommer, pisk krem av fløten og bland dette sammen, hakk daim (2 dobbel)i små biter og rør inn, ha det over i en form med samme diameter som nøttebunnen og sett den i fryseren over natten. Sett så sammen nøttebunn og isen, pynt rundt kanten med krem, Jordbær til pynt er et bra alternativ
Skrevet og laget av Ann-Karin Karlsen
DAIM ISKAKE
Etiketter:
Kaker
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar