12 skiver seranoskinke eller spekeskinke
1 stk chevré fra Haukligrend
60 g seterrømme
1 stk kokt potet
1 vårløk
1 kvist rosmarin(finhakket)
50 g rød paprika
Begynn med å ta ut osten og ha den i termobollen, tilsetter rømmen og rør slik at den blir kremaktig. Kutt opp potet, paprika og vårløk i små terninger. Finhakk rosmarin og hvitløk. Alle ingrediensene has i ostemassen. Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Nå legger du utover seranoskivene og har på ostemassen oppå skiva. Rull skinken sammen slik at du får en pølse. Legg rullene på et fat og sett dem i kjøleskapet. Ca 1/2 time før du skal servere dem tar du de ut fra kjøleskapet slik at rullene får romtemperatur. Dette gjør du for at det skal bli en bedre smak på rullene.
Dette er godt til tapasbordet, kveldskos med flatbrød eller som en forrett med tomatsalat, som vist på bildet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar