3 retters festmeny med drikke










Pannebakt aure

potetkrem, chorzo, smørstekt sukkererter, bakthvitløk,

glasert stjerneløk.




Vinforslag

Girardin Bourgogne Chardonnay Terroir Noble 2008



Ølforslag

Paulaner Hefe-Weissbier



Akevittforslag

Løitens sommer Aquavit













Portersteik

Ristet rotgrønnsaker med spinat, porterparfymert østerssopp, solbærtrekt persillerot, Duchesspotet med chevre, sjy




Vinforslag

Ch. Mercier Cuvée Prestige 2006



Ølforslag

Nøgne Ø Porter



Akevittforslag

Lysholm Throndhjemsaquavit
















Vaniljebavaroise

Jordbærsorbet, cointreauflambert mango



Vinforslag

Huber Berg Riesling Eiswein 2007

Skal legge ut oppskrifter på helle menyen utover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar