![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbUVmzM9aWXMJBqzb4mK1MYVpwkTfXV-LYNiJKEvmA683HXP7ioSAoc_r9-04pPpAmjHg5HkijFKc3nKs7FebsFHTUC2Jaw3AiYP6znioRiyFWuUblMPUGz19uQ5mqSxLWCdRTg1mFm_s/s400/untitled-1.jpg)
5 dl hakket tomat fersk eller (hermetikk)
2 stk kinesisk hvitløk
1 stk banan sjalottløk
1 røde paprika1
rød chili½
kopp frisk rosmarin
1 store never frisk blad persille
1/2 kopp frisk oregano
3 ss hvitvins eddik
1 ss sukker
Salt, pepper
Alt kjøres i foodprosessor til en jevn og fin saus. La sausen stå ca 1 døgn før bruk slik at smakende får "satt" seg. Denne sausen er kjempegod til salater, varme smørbrød og pizza.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar