Kylling med avokado og paprikasalat























Lekker og mettende salat med lun kylling. Dette er sunn mat som også barna liker.




1 stk gul paprika

1 stk rød paprika

200 g grønn lollo salat

200 g ekebladsalat

150 g friséesalat

10 blad frisk basilikum

1 stk avokado

2 stk kyllingbryst (uten skinn og vingeben)

1 dl fruktjuice med mango

2 dl kesam



Del paprika, og bak dem i oljepanna på 200 °C i 5 minutter. Del i båter. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen. Del avokadoen i båter. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. Bland mangojuice sammen med kesam og server ved siden av sammen med godt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar