![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-SpUP-3IOY1tJRKEq-VsMt8ExglbMJbelL8uRClTXn9VHEh52Y3vm7KGXIY2cUzUE1_a5xvJfdlNto70HQ_ebrNFR7aTtqmLQiQz5tVOwA2N6ikphCUnzl8q7LyGhljfz_L_f6OyPsME/s400/24405_105650576134831_100000696675040_95128_3608193_n.jpg)
1,5 dl bulgur
3 dl vann, grønnsak-eller hønsebuljong
Friske grønnsaker som:
2 plommetomater i terninger
8 asparges, forvellet
4 neper, forvellet
1 stilk vårløk, finsnittet
¼ agurk i terninger
1 ss hakket mynte
2 ss olivenolje
saft fra ½ sitron
salt og pepper
2 ss revet parmesan
Kok opp buljongen og ha i bulguren, gi et oppkok og trekk til siden. Avkjøles litt før du blander i alle de kokte grønnsakene og de hakkede urtene, Smak til med sitron, olivenolje, salt og pepper. Strø over parmesan.
Hi, What a beautiful salad. I'm sure it is delicious and healthy. Thank you for sharing.
SvarSlett