Pannekaker:

4 stk egg
3 dl hvetemel (Bruk 50/50 siktet og sammalt hvetemel om du er av den sunne typen)
½ ts salt
5 dl melk


Bland det tørre, og tilsett ca halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. Røren bør svelle ca en halv times tid.

Stekes i middels varm stekepanne.På en dusj med formfett, steker du 30 pannekaker.








6 kommentarer:

  1. beautiful crepes, I have never made them at home, you make it look easy!! I think I might have to try it
    Dennis

    SvarSlett
  2. Making pancakes is easy but very good. Good luck

    SvarSlett
  3. Er disse stekt i saladmasters panne? I min setter de seg fast.

    SvarSlett
  4. Ja, disse pannekakene er stekt i stekepanna til Saladmaster. All mat som er på denne bloggen er laget i Saladmaster.

    SvarSlett
  5. Jeg har 11-tommeren og oljepanna. Har du mye smør i panna for å unngå at det setter seg fast? Jeg synes det er vanskelig å steke egg og egg/mel/melkholdige matvarer. Har du noen tips?

    SvarSlett
  6. Hei!

    Det jeg skal gjøre er å lage et innlegg med steking av egg og mat med høyt protin.

    SvarSlett