Til 2 personer
150 g svinefilet eller svineplomme
1 løk
2 fedd hvitløk
10 sjampinjonger
1 rød paprika
1 boks bønner
4 ss matyoghurt
salt og pepper
1 pak fullkornpasta
Strimle svinefilet / svineplomme, og brun den i oljepanna på 230 grader , ta ut kjøttet når det er fredig brunet.
Skjær løk, sopp og paprika i biter( finhakk hvitløk).
Surr i oljepanna til det er mørt.
Tilsett 1 boks bønner uten veske. La det surre med i et par minutter.
Tilsett kjøttet, og hell over 4 ss matyoghurt.
Smak til med litt salt og pepper.
La panna surre på svak varme i ca. 5 minutter.
Server med fersk fullkornpasta og en frisk salat.
Skjær løk, sopp og paprika i biter( finhakk hvitløk).
Surr i oljepanna til det er mørt.
Tilsett 1 boks bønner uten veske. La det surre med i et par minutter.
Tilsett kjøttet, og hell over 4 ss matyoghurt.
Smak til med litt salt og pepper.
La panna surre på svak varme i ca. 5 minutter.
Server med fersk fullkornpasta og en frisk salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar