Bland alt det tørre og ha oppi godt lunken melk. Kna deigen godt og la det hele heve på et lunt sted en halv time.
7 dl hvetemel
1 pk tørrgjær (eller fersk om du foretrekker det)
2,5 dl lettmelk
0,5 dl sukker
1 knivspiss salt
100 gram smeltet smør
Bland sammen fyllet i en liten bolle:
100 gram smør
0,5 dl sukker
1 ss malt kanel
1 ss vaniljesukker
50 g rosiner
Så kommer den “vanskelige delen”. Nå skal du lage selve snurrene. Kjevle ut deigen og del den i to like deler. Smør utover fyllet og rull dem sammen. Kapp slik at det blir passelige kanelsnurrer. Legg kanelsnurrene i en smurt oljepanna. Sett oljepanna på 130 grader med lokket på og la dem steke i ca. 15 minutter på hver side. Husk å tørk innsiden av lokket en gang i blant.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar