3 kyllingbryst
6 lasagneplater
1 liten purre
1 rødløk
1/2 rød paprika
4 store sjampinjong
6 skiver Dansk salami
3 staver jarlsberg
en god olivenolje
nykvernet svart pepper
Himalaysalt.
Du begynner med å koke opp vann til pastaen. I mellomtiden skjærer du et snitt inn i kyllingbrystet på langs. Så stikker du osten inn i kyllingfileten. Nå har du i pastaen i vannet, men husk; du må ha salt og olje i vannet først. Nå kutter du grønnsakene. Stek kyllingene i oljepanna, som er ca. 230 grader, i 8 min. Ta opp kyllingen og stek grønnsakene. Ta opp grønnsakene og stek salamien slik at de blir sprøe. Stek sjampinjongen for seg selv slik at den blir sprø. Pastaen skjærer du på tvers.
Legg pasta først på tallerken og så purre, salami, grønnsaker og pasta oppå igjen. Så har du på sprø stekt sopp og topper alt med den ostefylt kyllingfileten. Ha over litt god olivenolje, kvernet pepper og Himalaysalt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar