Fruktpizza




























1/2 porson pizzadeig
100 g kremost naturell
1 1/2 ss likør;(Grand Marnier kan sløyfes)
1 ss sukker/sukrin
eller 75 g marsipan
1 boks hermetiske mandariner
1 liten boks hermetiske fersken
2 ss rosiner
mandelflak




Lag en 1/2 porsjon pizzadeig og arbeid den lett sammen. Varm oljepanna opp til 230 grader. Kjevle pizzaene ut til de er ca 2 mm tykke og skjær dem til etter lokket på panna. sprøyt panna med lit formfett før du leger pizzadeigen i panna. Bøy deigen litt opp i kanten med fingrene. Forsteik bunnene i ca 1½ minutt på hver side. Bland kremost, likør og sukker i en bolle, og smør blandingen over pizzabunnen . Skjær marsipan i tynne skiver og legg på pizzaen. Skjær fersken i båter, og legg dem tett i tett sammen med mandariner og rosiner på marsipanen. Dryss mandelflak over og stek fruktpizzaen. Liker du sprø bunn legger du lokket litt på skrå og ønsker du myk bunn legger du lokket helt på. Steke tid ca 8 minutter.



Tips:


Ønsker du farge oppå fruktpizzaen kan du bruke en brulè brenner til å gratinere osten og marsipanen.

1 kommentar:

  1. Wonderful recipe, it looks really delicious.I'd love to guide Foodista readers to your site if you won't mind.Just add your choice of foodista widget to the end of this post and it's all set, Thanks!

    SvarSlett