![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikdB7JZPQhVISbd5e3NW7xiil8sEt3lzhw1B93jNXO43TW72ds3clS7JqCuacCerLtONloIbLvPLrz5xUr2CR0HKk8SuGrijf7IbcxhfiyaCkfzN1HPKR9w85ltJ6OBfK-Q0zhT641sPA/s400/s11.jpg)
100 g bacon
100 g gulrot
100 g løk
100 g sellerirot
100 g vårløk
200 g tomatpuré
1 ts sukker
1/3 l fløte
1 l grønnsaksbuljong
Kutt grønnsakene på kverna med con #2. Kutt bacon i terninger.
Forvarm kjelen på middels varme, tilsett bacon og grønnsaker. Stek til grønnsaksblandingen er tom. Tilsett tomatpuré og stek videre i ca 2-3 minutter. Vi steker tomatpuréen for å få bort bitterheten. Tilsett 1 ts sukker på slutten av stekingen. Så tilsetter du i 1 liter grønnsaksbuljong.
Sett kjelen på middels varme og la den koke opp med lokk på. Skru ned til lav når det klikker. Hvis du ønsker å ha i fløte så tilsetter du i den nå.
La suppen trekke i ca 15 minutter. Nå er suppen ferdig.
Tips:
Du kan servere suppen med grønnsaker og bacon som den er, eller kjøre suppen jevn med stavmikser. Her har jeg brukt litt egg i suppen.
DETTE ER BARE KNALLGODT.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbzBtmIvaQl3M1W29IY8JMTFgwvGyv5uQxlDJcxUvb8kkL1a7mbvxxAIbmeoZiSHip-7yHdZhcrIX3R0PRECnyMwY3uiOadIxFGHXUWbSa_930E1KKDqPRpq6O5vcpk_C2KE1yJTEoB8U/s400/Fotomontasjer.jpg)
Gulrotsuppa var nydelig! Byttet ut fløten med kokosmelk, det smakte!
SvarSlett