3 kyllingfileter
3 store poteter
1 liten bunt gressløk
2 fedd hvitløk
1/2 løk
1 stor gulrot
1/2 squash
4 skiver røkt skinke
2 ss soyasaus
parmesan
salt og pepper
Begynn med å kutte potet i begge ender slik at poteten står på høykant. Grav ut innmaten. Innmaten kutter du i små terninger og legger dem i hjertepanna. Bak potetene i oljepanna på 180 grader i ca 15 - 20 min. Dette kommer ikke an på størrelsen.
Begynn med å kutte potet i begge ender slik at poteten står på høykant. Grav ut innmaten. Innmaten kutter du i små terninger og legger dem i hjertepanna. Bak potetene i oljepanna på 180 grader i ca 15 - 20 min. Dette kommer ikke an på størrelsen.
I mellomtiden finkutter du gressløk og vender kyllingbrystene i gressløken. Lynstek kyllingbrystene. Rull røkt skinke rundt kyllingbrystene, og stek dem på svak varme.
Slik blir kyllingbrystene kjempesaftige i en kjele eller stekepanne.
Finkutt hvitløk og grovkutt løk. Stek løken først til den blir blank, og tilsett så potetterningene og hvitløk. Dette putter du i potetene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar