4 egg
3 dl sukker
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
3 dl vaniljesukker
1,5 dl olje( kan sløyfes)
5 dl revet gulrot
Forvarm oljepanna til 130 grader.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn oljen.
Bland sammen de tørre ingrediensene og vend i. Rør forsiktig til deigen er jevn.
Til slutt tilsettes revne gulrøtter.
Sett papirformer i oljepanna og hell deigen i formene.
Deigen har nokså tynn konsistens, så det kan lønne seg å bruke liten øse til å fylle deigen i formene med.
Fyll formene ca 3/4 fulle. Stek i oljepanna 15 – 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Glasur:
200 g kremost
70 g usaltet smør
250 g melis
1 ts vaniljesukker
Pisk sammen alle ingrediensene til ostekremen til den er glatt og luftig (bruk romtemperert kremost og smør, slik at du unngår klumper i kremen).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar