Smørbrød i oljepanna med kjøttdeig og bacon krydret med hvitløk













Du trenger ca 450g kjøttdeig, en pakke med skåret bacon, hvitløksalt, ketchup, ost, pizzakrydder og brød. Sett oljepanna på 200 grader. Start med å brune kjøttdeigen og ha i baconet etter hvert. Når dette har blitt gyldent har du på hvitløksalt, etter eget ønske, og ketchup. Det er lurt å smake fyllet til etter som du steker det slik at du får den smaken du vil ha. Skjær opp brødskiver. Legg brødskivene utover i oljepanna legg på fyllet skjær skiver av osten, eller rasp på kverna. Vi hadde vanlig Norvegia i kjøleskapet og hadde den på. Osten er også etter smak og behag, bruk den du liker best til gratinering. Før du setter lokket på oljepanna strør du over pizzakrydder, oregano eller lignende, ta det du har. La det stå til osten er smeltet. Vel bekomme! Dette smaker godt både for liten og stor.




Tips i tillegg:


vi bruker ofte dette fyllet i Pitabrød med frisk salat og dressing til.

1 kommentar:

  1. Nice pan sandwich. Anything with bacon is a winner in my book.

    SvarSlett