Bruk av elektrisk probe/kolbe til Oljepanne eller Oljegryte






















Denne startes ved å trykke på symbolet termometer.



Gradene stiller du inn ved å trykke opp eller ned på piltastene.



Ved all koking starter vi med kald panne/gryte.



Koking uten væske: ca 130 °C og skru ned til 85-90 °C når ventilen klikker.



Koking med fløte/melk: start på 120 °C og skru ned til 85-90 ° når det klikker.




Ved all steking starter vi med forvarmet panne/gryte.



Baking av gjærbakst: 130 °C (du forvarmer ikke)



Steking av egg: 160 °C



Steking av fisk: 170 - 190 °C



Steking av reint kjøtt: 200 - 230 °C (eks. Biff, kylling)




Steking: start med forvarmet panne/gryte. Ved steking kan du bruke samme temperatur som du ville brukt i stekeovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar