400 gram kjøttdeig
3 ss hjemmelaget tacokrydder
¼ løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
ca 1/2 dl vann
Nachochips uten salt
Hvitost, revet på kone nr.1
Stek karbonadedeigen i oljepanna på 230 grader med tacokrydderet , løk og hvitløk. Bland godt. La det stå å surre til karbonadedeigen er gjennomstekt med lokket på skrå. Slå ned oljepanna på 65 grader og tilsett litt vann i og sett lokket på. La tacoen stå i ca 15 minutter til. Smak eventuelt til med mere tacokrydder om du ønsker en sterkere variant.
Fordel nachochipsen på et bakefat eller kjele . Ha kjøttblandingen over og fordel revet ost oppå som du rasper på Saladmaster maskinen med kone nr.1. Sett bakefatet i stekovnen, og stek ved ca 200 grader i ca 5-6 minutter, til osten har smeltet og så vidt begynner å få litt farge.
Anrett med salsa, rømme og server med en frisk salat til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar