ca. 400 gram kyllingfilet skåret i biter
3 dl matfløte
1/2 Rød chili, finhakket (fjern frøene)
3 vårløk, grovhakket
2 hvitløksbåter, finhakket
1 rød paprika, kuttet i strimler
1/2 dl finhakket fersk koriander( eventuelt 1 ss tørket koriander)
1 ss fersk ingefær, finhakket (eventuelt bruk tørket malt ingefær)
2 ts garam masala (indisk krydderblanding, finnes i krydderavdelingen på de fleste velassorterte butikkene).
3 ss tomatpure
Salt og pepper
Kyllingen brunes lett i oljepanna på 230 grader. Tilsett paprika, vårløk, hvitløk, ingefær, koriander og garam masala. Bland godt. Tilsett tomatpuré og fløten og bland godt. La småputre noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med basmatiris og nanbrød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar