Hjemmelaget meksikansk gryte med ris

300 g kjøttdeig
½ løk (kuttet i terninger)
2 stk tomater (kuttet i terninger)
1 boks brune bønner
½ paprika rød (kuttet i terninger)
2 fedd hvitløk (finkuttet)
100 g middagsris
3 dl vann

Krydder blanding:


½ ts kajennepepper
1 ½ ts karri
2 ss oregano
2 ss paprika
1 ts cumin
1 ss lys buljong
½ ss suker

Forvarm oljepanna på 230 grader stek karbonadedeigen uten fett, Hakk løken, tomat og paprika i terninger. Når kjøttet er brunet har du i krydderblandingen og risen så har du i grønnsakene vend godt om og tilsett vann. Sett på lokket og skru ned til 120 grader når det klikker godt skrur du ned til 65 grader og la gryten stå i ca 15 – 20 minutter. Klar til servering

Meksikansk gryte uten tilsetningsstoffer, så her er det ingen grunn til å jukse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar