middagssalat med pitabrød og salsa



Til 4 porsjoner



½ stk hodekål (kone nr.5)
½ kinesisk hvitløk (kone nr. 5)
¼ stk isbergsalat (rives for hånd)
3 stk tomat, skjær i båter
1 stk rød paprika, skjær i strimler
½ ts pepperrot (kone nr. 5)
½ stk rødløk, skjær i skiver
150 g valg fri ost

Marinade:
½ dl olivenolje eller rapsolje kald presset
2 båt finhakket hvitløk
1 stk vårløk
1ss hakket frisk persille
1 ss hakket frisk oregano




Skjær ost i treninger, for eksempel Fetaost, Jarlsberg, Norvegia eller edamer.
Legg osten i termobollen med finhakket vårløk, hvitløk og urter. Hell over god olivenolje eller rapsolje og noen dråper balsamicoeddik. La osten stå og trekke i marinaden 1 time.



Lag kålsalaten og vend inn den marinerte osten. Serveres i pitabrød og salsa.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar