Tacokylling i pitabrød


Til 4 personer


4 stk kyllingfilet


½ gul paprika


½ rød paprika


1 stk vårløk


3 ss tacokrydder


½ beger creme fraiche


4 stk pitabrød


Crispisalat og tomater


Start med å skjære kyllingfiletene i terninger, ca 1x1 cm. Skjær opp begge paprikaene i biter og vårløken i ringer. Stek paprikabitene på 230 grader i oljepanna med litt olje i 5 minutter da vil de bli søte og gode. Ha den stekte paprikaen over i en liten bolle. Stek kyllingterningene i ca 3-4 minutter på 230 grader i oljepanna. Ha over tacokrydderet og creme fraishen. Bland alt sammen og la alt bli gjennom varmt. og vend inn vårløken til slutt


Fyll pitabrødene med kyllingblandingene og salat.


Denne retten kan anbefales J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar