Tips for tint og frosen mat i oljepanna


Steking av tint kjøtt:
Når en steker kjøtt i oljepanna skal du forvarme oljepanna på 230 grader. Når det slutter å blinke på proben, er panna 230 grader. Press kjøttet ned i oljepanna. Pressingen er viktig for å oppnå jevn bruning. Lokket skal være på skrå.

Frossent kjøtt i oljepanna:
Hvis en har frossent kjøtt skal en legge kjøttet i kald oljepanne. Dette er viktig. Still oljepanna på 230 grader og sett lokket helt på. Når det begynner å klikke senker du tempraturen til 130 grader. Så begynner det å klikke igjen da stiller du ned til 90 grader. Når kjøttstykket er ferdig tar du den ut av oljepanna og heller ut kraften i en annen kjele. Vask panna og still den på 230  igjen og stek kjøttstykket slik at den får en fin farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar