1 løk, hakket
2 gulerøtter i skiver, kone nr. 5
Ca 2 dl ris
1 ss rød paprika
2 dl ananasjuice
3/4 ss vineddik
1 ss tomatpuré
3/4 ss maisennamel
Skjær spansk paprika/vanlig rød paprike i fine strimler. Bland alt unntatt maisennamelet i en kasserolle. Kok noen minutter på medium varme.
Rør ut stivelsen i kaldt vann og tilsett i tynn stråle. Kok opp igjen. Klar for bruk
Skjær laksen i store terninger på 2 -3 cm. Ha i løk og gulrot og laks i terninger, hel over sursøte sausen i oljepanna og sett på lokket. Stil oljepanna på 130 grader. Når det klikker skrur du ned til 90 grader. Middagen er ferdig på 15 minutter. Koking av ris klikk her.
Skriv gärna med hur många kalorier det är i maten :)
SvarSlett