Wienerpølser meg belgfruktsalat


Til 4 personer

1 pk wienerpølse
1 pk brune bønner
1 pk kikerter
2 stk gulerøtter
1 rødløk
1/2 rød chili
1 ss rapsolje

1 ts balsamicoeddik



Når du skal koke pølser på Saladmaster vis, skal du bløtlegge et kjøkkenpapir godt med vann og bruke hjertepanna. Legg papiret ned i kjelen og sett på rista og legg pølsene oppi rista. Sett på lokket og still kjelen på medium varme. Når det klikker godt i ventilen skrur du ned på lav varme, det tar ca 10 minutter, og da er pølsene ferdig til å spise.



Nå får du enda bedre pølser. Du får den berømte "pølseknekken" i pølsene dine og ikke minst, bedre smak. Nå kjenner du virkelig kryddersmaken i pølsene dine!



vask og skrubb gulerrøttene og kutt dem på Saladmaster maskinen på kone nr. 5. Sett en stekepanna på medium varme og surr gulrøttene sammen med finhakket chili og rødløk. Bland med bønner, erter og salat. smaksett med olje, balsamicoeddik og salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar