Pasta med spinat og pesto


100 gram parmesan ost
150 g pr pers Linguini spagetti eller vanlig spagetti
100 g frisk, hakket spinat
2 ss olivenolje
1 potte frisk persille, bare blad
2 potter frisk basilikum
2 hvitløksbåter
1 / 2 ts salt, etter smak
40 fetaost i terninger


Riv Parmesan ost på kone nr.1 sett osten til siden. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og ha lokket på slik at pastaen holder seg varm i kjelen.
I mellomtiden lager du pesto i en foodprosessor. Ha i spinat, olje, parmesanost, persille, basilikum, hvitløk og salt. Kjør alt i foodprocessoren til en fin pesto. Ta av lokket på pastaen og bland pestoen inn. Du kan også vende inn ekstra spinat like før servering. Skjær


opp feta ost. Legg pastaretten på tallerken og strø fetaost over. Dette smaker kjempe godt! Dette passer til både kjøtt og fisk eller bare for seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar