4 stk svinekoteletter
100 g brie
4 skiver bacon
2 stk cherry tomat
8 stk ny potet (Skjæres i båter)
1 bunt grønn asparges
½ rød paprika (kuttes i små terninger)
1 bunt gressløk
Salt og pepper
Skjær nypotet i båter og skyll dem godt. Kok dem møre i hjertepanna i ca 20 minutter.
Forvarm oljepanna på 230 grader.
Skjær ett snitt i kotelettene inn mot beinet og fyll med brie, bacon og cherrytomat. Stek kotelettene i ca 3 minutter på hver side med lokket på skrå. Slå av pannen og sett lokket helt på, og la kotelettene steke ferdig på ”ettervarmen” i ca 10 minutter. Nå vil du også få en sjy. Skrell asparges og skrå skjær dem. Paprikaen kuttes i små terninger. Forvarm en kjele, eller stekepanne, på medium varme tilsett 2 ss med usaltet smør, ha i asparges, paprika og stek dette i ca 1 minutt. Ha i potetene og en bunt med finhakket gressløk, vend godt om. Smak til med salt og pepper
Denne middagen tar ca 20 minutter og lage.
Tips! Dette passer også perfekt til grillmat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar