Coleslaw (kålsalat) med epler og ananas

½ kålhode (økologisk)

3 stk røde epler (økologisk)


1 liten ananas (økologisk)


1 beger rømme (økologisk)


Saft av 2 appelsiner (økologisk)


1 pote frisk persille (økologisk)


Salt og pepper


Sukrin av melis



Ta frem Saladmaster maskinen og termobollen. Skjær kålen på kone nr.1. og blend rømmen med kålen. Skjær skallet av ananasen og skjær eple og ananas på kone nr. 3 og bland dem godt i salaten. Pres saften av 2 appelsiner og smak til med salt, pepper og melis av sukrin. Kutt persille med kniv og vend persillen godt inn i salaten. La salaten stå å trekke smak i ca 1 time før du serverer den.


Salaten passer godt til fisk og kjøtt eller som vegetar med grilla grønnsaker til. Når det blir sesong på nykåle bruker du et helt hode. Dette er en frisk god sommer salat som er utrolig saftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar