4 styker laks
1 ts sitronpepper
1 ts rapsolje
1 eple
150 g blomkål
1 liten grønn squash
1 ts usaltet smør
Salt og nykvernet svart pepper
Skjær fisken i porsjonsstykker. Krydre med sitronpepper.
Stek fisken i litt olje og smør
Stek fisken på skinnsiden i ca 5 minutt på medium og skru ned til lav og stek fisken til den er lit rosa i kjernen. Ta fisken ut av panna og legg dem i en kjele sett på lokk. Kut grønnsakene på Saladmaster maskinen. Squashen på kone nr. 5 og eple, blomkål kutes på kone nr. 3. Stek grønnsakene varme slik at dem har kjerne. Varmen i Fisken gjør den ferdig dette gjør at du får en saftigere fisk. Når du serverer fisk med skinn skal skinnsiden alltid være opp. Da er det lett å ta bort skinnet, den som ikke spiser det. Saus bruker jeg en god olje og crema di balsamico.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar