Grillet entrecote med soltørket tomat, timian, knust hvitløk, Grov potetsalat med sprø grønnsaker.


6 stk entrecote


12 stk soltørket tomat


12 stk stilker frisk timian eller 2 ss tørket


6 fedd knust hvitløk


Rapsolje


Salt og pepper



Ta frem entrecotene og legg dem på et fat. Legg på 2 soltørkete tomater, 2 stilker timian og en knust hvitløk. Hel over lit rapsolje over kjøttet. Dekk kjøttet med plastfolie og la kjøttet stå i romtemperatur i ca 30 minutter.


Tenn grillen i god tid før du skal begynne å grille. Grill entrecotene 3 minutter på hver side og legg dem på Griddle og la kjøtte hvile på svak varme. Vis du vil kan du også steke entrecotene på Griddle. Kryddr med lit salt og pepper



Grov potetsalat med sprø grønnsaker:


1 kg amandine potet eller mandelpotet


1 kurv cherrytomat


½ pose sukkererter


½ pose mini gulrøtter


4 stk vårløk


1 dl frisk timian


1 pote frisk basilikum


1 båt sitron


Smak til med salt pepper og kaldpresset olivenolje



Fyll oljepanna med poteter og stikk hul i dem med en gaffel. Stil oljepanna på 230 grader og sett lokket på. Nå skal poteten bakes i ca 20 minutter. Når poteten er ferdig slår du av oljepanna og tar av lokket. I mellomtiden finkutter du timian og grovkutter vårløk. Vask og rens alle grønnsaker, resten av grønnsakene skal ikke skjers opp. Bland alt sammen i oljepanna og smak til med salt, pepper og olivenolje og tilslutt vender du inn grovhakket basilikum og pers lit sitron over salaten.


Dette er en fantastisk salat med mye smak.


Dette gjør du mens du venter på grillen skal bli klar.


Tips:


Server med salsa verde til

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg. Man blir jättehungrig ju! :)

    SvarSlett
  2. åh vad gott det ser ut <3
    ska nog läsa inlägget lite senare bara, e för trött för att orka läsa norska just nu, annars har jag brevväxlat med norrmän i skolan och ni e oerhört fin befolkning :)
    hare bäst
    //amo alfred^^

    SvarSlett