Bacon kylling med avokadosalsa




Begyn med å lage avokadosalsan først slik at smaken setter seg. Forvarm oljepanna på 230 grader.


Avokadosalsa:

2 avokadoer, skall og stein fjernes, finhakket
2 tomater, renset for frø, finhakket
1/2 rød chili, renset for frø, finhakket
2 stk vårløk, i tynne skiver
1 håndfull frisk basilikum, hakket
100 g pinjekjerner
1 lime
smak til med salt

Ha avokadoer, tomater, chili, vårløk, pinjekjerner og basilikum i termobollen. Smak til med salt og bland godt. Skvis limesaft over etter smak, og bland igjen. Sett salsaen i kjøleskapet.


Til kyllingen:
4 stk kyllingbryst
4 skiver bacon

Tørk kylling brystene godt med kjøkkenpapir og surr bacon rundt fileten. Legg kyllingen i forvarmet oljepanne og sett lokket på skrå. Når kyllingene er helt bleike, så er det på tide å snu kyllingen (ca 6 minutter på hver side). Sett lokket helt på, skrur panna helt av og la den stå i 2 -3 minutter. Nå blir det en sjy som er kjempe god med smak av kylling og bacon.
Dette er å anbefal

2 kommentarer:

  1. Looks amazing! I'm so glad google could translate this into English for me so I can make it! Yumm!!

    SvarSlett
  2. Denne var nydelig god! :) Kokte litt nudler til jeg...

    SvarSlett