Til 4 porsjoner
400 g kyllingkjøttdeig
½ hakket løk
1 pose tacokrydder
½ dl vann
1 glass tacosaus
1 boks maiskorn (liten)
1 hakket paprika
1 dl revet ost
1 pakke tortillalefser
Sett en vid kjele på svak varme, pakk opp tortillalefsene og legg dem i kjelen med lokk. La dem stå i ca 15 min.
Stek kyllingkjøttdeig og løk i kjele på middels varme. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Ha på lokk og la det koke i noen minutter. Ha i mais og paprika.
Sett oljepanna på 225 ºC. Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortillalefse og rull sammen. Legg dem med skjøten ned i oljepanna. Dryss over revet ost og la osten smelte under lokk.
Hvis du ønsker kan du gratinere burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har fått en fin gylden farge.
Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar