![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2H0f3Ek0kRyIDzEdOhcyI_lkPYC-sNuyFri5otuJS11Y9ACATZxNtgnINcCojSWwRXaqia7HPnem0B6DCMrs3BgOQt8dsCK12Yagp8RLQeoW7Qj5SaceLlOHRIezAC4YvPqwdUf-2De4/s400/caramel-apple-brownies-02.jpg)
250 g sjokolade 53%
250 g smør
4 egg
200 g melis
1 ts bakepulver
1 ss kanel
1 ss kakao
1-2 syrlige epler i små terninger
Smelt smør og sjokolade hver for seg og rør det sammen. Sjokoladen må smelte på lav varme. Skill eggene og rør eggeplommene i sjokoladeblandingen. Bland alt det tørre og rør det i sjokoladeblandingen sammen med epleterninger. Stivpisk eggehvitene og vend dem i blandingen. Fyll røren i godt smurt kjele. Stekes på 180 grader i ca 20 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar