LUFTIGE KOKOSBOLLER

5 dl sukrin
2 dl vann
9 plater gelatin
1st vaniljestang skrap ut frøene
1 pl. sjokolade 70 %
125g ca.organisk kokosmasse får kjøpt i helsekostbuti
Kokosmasse

Kok opp sukker og vann. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i noen minutter. Smelt gelatinen i vannbad. Bland den smeltede gelatinen og vaniljefrø i sukkervannet. Avkjøl noe. Pisk til massen er helt stiv. Sett boller på bakepapir med skje. La dem stå i ca. 12 timer. Smelt sjokolade og organisk kokosmasse i en skål, ha kokos i en annen skål. Dypp bollene først i sjokolade, deretter i kokos. Sett dem på papir,og la sjokoladen stivne.

Dette er snadder!

2 kommentarer:

  1. Ser kjempegodt ut :) Kan vanlig sukker brukes istedet for sukrin?

    SvarSlett
  2. Du kan bruke vanlig sukker vis du ønsker det

    SvarSlett