Eplebakt kylling med maispudding og lynstekt kålsalat

Til 6 personer
Begynne å lage maispuddingen først.


Dampet kylling:


6 stk kyllingbryst
2 stk eple


Forvarm oljepanna på 230 grader. Tørk godt av kyllingbrystene med papirhåndkle. Stek kyllingbrystene i ca 7 minutter på en side. Snu kyllingbrystene, og skru ned oljepanna på 65 grader og kvern eplene med kone nr.2 over kyllingbrystene. Sett lokket helt på og la kyllingen stå i ca 8 minutter. Nå får du en sjy i oljepanna. Eple gir en kjempe god smak til kyllingen.


Kålsalat:

1/4 kål
1 stk gulrot
1/2 squash

1 stk rødløk
1 stk kinesisk hvitløk

1 ts rapsolje


Alle grønnsakene kuttes opp på Saladmaster maskinen. Jeg har brukt kone nr.2, nr.1 og nr.5. Forvarm en kjele eller stekepanne på medium varme og tilsett olje. Lynstek salaten. Smak til med litt salt og nykvernet svart pepper. Salaten skal være varm og sprø.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar