1 utbenet og surret villsvinstek
1 appelsin
1 sitron eller 1 lime
2 gulrøtter
2 løk
1/2 gul squash
1/2 grønn squash
2 hele hvitløk (ca 20 fedd)
Mandelpoteter
Friske urter rosmarin, timian, oregano.
Laurbærblad
pepper
Forvarm oljepanna på 230 grader.
Gni steken inn med saften av 1/2 appelsin og 1/2 sitron eller lime. Skjær resten av frukten i biter og stikk bitene under hyssingen på steken. Peppre steken. Brun steken i oljepanna på 230 grader. Rens og skjær løk i båter, del hvitløkfeddene i to og potetene i båter. Skjær gulrøtter og squash på kone nr. 4. Del resten av appelsinen og sitronen i biter. Legg alt rundt steiken i oljepanna. Sett på lokket. Når det begynner å klikke skrur du ned til 120 grader. Etter hvert begynner det å klikke i gjen, da skrur du ned til 90 grader. La steiken stå i ca 1 time. Klar til servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar