![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcVFksY-zEcd9u7ivFnqG3-Xv4p5mVqoXxYnHMnSUrFmhq-tYev8rfrZ6RLA-b1FaiCFJitmEwPhYq4AZrhqK109vq5xGf5d_039ShFVDi1jqV3owRg8j5eggy-TSBnh-4s1DlmYYNNlT6/s400/picxn4Nph.jpg)
1 ss olje
4 finhakket sjalottløk
4 dl fullkornsris
1 L buljong (vann+terning)
Fres sjalottløken myk i olje i en kjele på medium varme, ha i risen og fres videre i noen minutter til den er blank.
Tilsett vann og buljongterning, kok opp, og skru ned på lav varme og la risen stå i 40-45 minutter til risen er mør. Bruk en gaffel får å få pilaffen luftig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar