Choucroute garnie


Til 4-6 personer:

900 g ferdig surkål, avrent
6 stk baconskiver i terninger
1 gulrot i skiver
1 løk i skiver
1 laurbærblad
1/2 ts tørket timian
1/4 nykvernet svart pepper
2 1/2 kyllingbuljong
4 svinekoteletter
8 bratwurst

Sett oljepanna på 230 grader og vent til den er varm. Legg i svinekotelettene, ha på pepper og stek dem til de er brunet. Så steker du pølsene som er kuttet i skiver. Ta kottelettene og pølsene ut fra panna og legg dem i en kjele. Sett på lokk. Legg avrent surkål i termobollen, hell over vann til den dekkes, rør og la den renne av på nytt i en sil. Ha i bacon, gulrot, løk, laurbærbladet, timian og pepper. La det steke til løken blir blank, rundt 5 minutter. Ha i kyllingbuljong og surkålen. Rør og legg på lokket og skru ned til 90 grader. Pølsene skjærer du i skiver. Legg de ferdig stekte kotelettene og pølsene i oljepanna. Gryta skal stå på 90 grader i ca 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar