Yoghurt – pannacotta med høstens bær


1,5 dl fløte


0,5 dl melk


100 g sukker eller 120 g sukrin


1 stk vaniljestang, delt i to på langs


3 stk plater gelatin, oppbløtt i vann


0,5 dl yoghurt


200 g bær


50 g sukker eller 60 g sukrin


saften av en halv sitron



Fløte, melk og sukker eller sukrin kokes opp på medum varme. Tilsett den halve vaniljestangen, pisk sammen, sil, ha i gelatinen og bland i yoghurten til slutt. Hell blandingen over i små serveringsglass og avkjøl.



Bær:


50 g blåbær


50 g solbær


50 g multer


50 g bringebær



Resten av vaniljestangen kokes opp med sitronsaften og sukkeret eller sukrin, vend raskt i bærene, avkjøl. Hvelv ut puddingene på tallerkener og server med vaniljebær rundt.


Denne desserten er enkel å lage og fantastisk god :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar