Mini vanilje cupcakes

3 dl sukker eller 4 dl sukrin

200 g romstemperert usaltet smør
4  romstemperert egg
5 dl hvetemel
1-2 ts. bakepulver
3 dl fløte
1-2 ts. vanilje sukker
2 ts. glukose ( kan sløyfes)



Forvarm oljepanna til 130 grader.

Begynn med å ha i mykt smør som er skjært i terninger, sukker og vaniljesukker i en bolle. Ta fram 4 egg som du har hatt i roms-temperatur i minst 1 time. Miks smør, sukker og vaniljesukker til du får en luftig og fin konsistens. Tilsetter et  og et egg om gangen. Bland sammen hvetemel og bakepulver. sikt hvetemel og bakepulver i røra. Så tilsetter du melk og fløte. Blande det forsiktig inn med slikkepotten. Fyll mini muffinsformene bare opp ca 2/3. Legg dem i oljepanna og sett på lokket. La dem stå i 15 – 20 minutter. Det spørs hvor mye du har i oljepanna. Avkjøl på rist.



Royal icing:

1 eggehvite
1/4 ts sitronsaft
1 ts vanilje extract

ca 3,5 dl melis

Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft å vanilje extract.Sikt inn melis gradvis, til icingen er fast, dvs, at ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren. klar til å sprøytes på muffinsene

1 kommentar:

  1. These look absolutely beautiful! Am following you on Google now. Check out my blog some time! Lin xx

    SvarSlett