Ørretlapskaus med sommergrønnsaker

Til 6 personer:


600 g ørretfilet i store terninger


1 løk i båter


4 poteter (skjæres på kone nr.3)


2 gulrøtter i terninger (skjæres på kone nr.3)


8 blomkålbuketter


8 brokkolibuketter


4 dl grønnsakbuljong


Litt frisk timian og dill



Vask og skrubb potet, gulrøtter og skjær dem på Saladmaster maskinen med kone nr.3. Rens og vask brokkoli og blomkål, skjæres i buketter. Legg alle grønnsakene i oljepanna og skjær ørreten i terningene som legges oppå grønnsakene. Sett på lokket og sett oljepanna på 130 grader. Når det klikker skrur du ned til 90 grader. Nå skal panna stå i ca. 20 minutter.


Kok grønnsakbuljongen på medium varme ved siden av. Like før servering heler du i buljongen i oljepanna. Klar til servering.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar