Penneform med ricotta og pesto


Til 6-8 personer
Tid: 20 minutter

300 g penne
225 g finhakket løk
2 fedd hvitløk
2 bok hele hermetiske tomater med kraft
1 ts tørket oregano
salt og nykvernet svart pepper
225 g ricottaost
50 g pesto
225 g revet mozzarella

Rens løk og hvitløk og finhakk løkene. ha dem i oljeoanna. tilsett penne (pasta) og 2 bokser med hermetisk tomet med kraft, oregano, salt og pepper, og bruk en tresleiv til å knuse tomatene. Sett oljepannen på 130 grader og sett på lokket. Når det klikker skrur du ned på 90 grader. La det putre i 10 minutter. Bland ricotta og pesto i en liten bolle. Bruk en skje og smør ricottablandingen over penneformen. Riv mozzarellaen på kone nr. 1 og strø mozzarella over og sett på lokket. Når osten er smelter er penneformen ferdig. Du kan også bruke en bruleé brenner til å få sprø ost. Jeg serverte helkokte gulerøtter til formen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar