Fylte og gratinerte paprika i oljepanna

Til 4 personer

1 løk

200 g karbonadedeig

2 ss tomater

1 gulrøtter

1 ss tomatpuré

½ ts salt

½ ts pepper

¼ tss chilipulver

1 ss oregano

4 røde paprika

4 ss revet gulost

Brun karbonadedeig og løk i en kjele. Bruk en gaffel så karbonadedeigen smuldrer. Grovhakk Tomatene og riv gulrot på saladmaster maskinen med den fineste kniven. Ha i tomater, gulrot, tomatpuré, salt, pepper, chilipulver, oregano. Stek i 1-2 minutter og trekk kjelen vekk fra platen og sett på lokket. La den stå i ca 10 minutter.

Fjern stilkene på paprikaene og legg dem i oljepanna. Fyll på med kjøttblandingen og strø på revet ost og bak paprikaene i oljepanna på 200 grader i 10 minutter. Klar til servering. Vis du vil kan du gratinere ost. Da kan du bruke en brulé brenner til å gratinere osten.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar