Kjelebakt fisk og reker med salsa verde, sellerirot, gulerot og potet

200 g lakse filet
200 g kveite
200 g store reker
2 stk potet
4 stk gulerot
1/3 sellerirot
1 bunt vårløk
4 ss salsa verde


Skrubb og rasp poteter på Saladmaster maskinen med kone nr 5. Skyll potetene godt i vann slik at du får ut stivelsen, legg potetene i oljepanna. Da skrubber du og rasper gulrøttene på samme kone. Skrell og rasp sellerirot. Vask og skjær vårløk. Legg alle grønnsakene oppå potetene. . Legg laks, kveite og reker oppå grønnsakene. Hell over salsa verde og strø over med hakket vårløk. Legg på lokket, sett oljepanna på 130 grader la den stå til det klikker i lokket. Skru du ned til 90 grader. Nå tar det ca 15 – 20 minutter til middagen er ferdig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar