100 g bacon
Saus:
1 ss smør
2 ss hvetemel
2 dl kraft
1 dl h-melk
2 ts karri
1/2 terning grønnsakbuljong
1 ss sitronsaft
Varm fiskebollene i kraften fra boksen i en kjele medium varme. Smelt smøret, rør inn melet og spe med kraft og melk til en glatt saus i oljepanna. Smak sausen til med karri og sitronsaft.
Server til:
Kokte poteter, råkostsalat og stekt bacon
Råkostsalat:
4 stk gulerot
1 stk eple
1 sitron
Vask og skrub grønsakene. Ta frem Saladmaster maskinen og skjær gulerot og eple på kone nr.1. Del sitronen i 4 båter og pres saften over smak til med sukker eller sukrin.
Hjemelaget fiskeboller:
500 g hysefilet uten skin og bein
Rør deigen med treskje til den blir seig. Rør inn pepper og egg og spe med væsken litt om gangen. Det er viktig å røre kraftig under speingen, slik at all væske røres godt inn før mer væske helles i, ellers skiller farsen seg. Den ferdige farsen skal være glatt og seig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar